+86-917-3373399 info@yunch.tech
Productcategorie
Neem contact met ons op

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Adres: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province, China

PC: 721.013

Tel: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Nieuws uit de sector
3D printen: geven niet alleen kunt u een fiets, maar ook te geven de manier!
Apr 25, 2016


Zoals in de afbeelding, dit is een ongebruikelijke fiets: het is in3D door titanium materiële afdrukkenen de ongebruikelijke ligt in het kun je een plaats gevonden, het zal via de handgrepen hum moet u vertellen waar te draaien.

Maar dit soort solid is ontwikkeld door Portland Oregon-gebaseerde, genaamd industrie tot en met donderdag via de netwerken conferentie, van een ander niveau om dit te zien zeer ongebruikelijk. Dit is niet een product verkoop, maar in de vorm van een project om te helpen de toekomstige ontwerpen en vervaardigen van industriële.


De fiets ziet er schoon, omdat de verandering van de snelheid en de kabel in deTitanium frame.
Als u wilt duidelijk maken dat is de toekomst een probleem. Voordat ontwerpers zal het ontwerpen van producten op papier of op de klei gepresenteerd, vervolgens de it over tot de productie ingenieur, eindelijk de echte show in de voorkant van de gebruiker. Vandaag, ontwerpers en fabrikanten werken op hetzelfde moment, het ontwerp, via de kunststof afdrukken scannen, de volgende generatie van iteratieve producten zal spoedig komen. 3D-printer zullen een laag van zachte grondstoffen in een laag van metaal of plastic onderdelen, die zal voldoen aan de behoeften van gebruikers om het vermogen op een ander niveau te verbeteren.


Maar dit betekent niet dat u zal zitten kundig voor kopen van een fiets solide materiaal op een fiets winkel volgend jaar. Volgens de industrie co oprichting Valadez Ovedand #39; s voorspelling, dit zal compleet veranderen de manier waarop u het product koopt.


andquot; De toekomst zal beandquot; gepersonaliseerde andquot, terug naar de service van content.andquot; Valadez om erop te wijzen dat de toekomst van de aankoop van producten niet is geselecteerd uit de grote en middelgrote kleine drie modellen, maar om te kopen met hun eigen volledig in overeenstemming met de size.andquot;Deze aanpak zal worden toegepast op schoenen, Fietsen, auto's en andere meer producten, hij benadrukte, u gewoon gebruik maken van de telefoon voor het scannen van uw eigen, het systeem zal automatisch aanbevelen dat je bent volledig in overeenstemming met de grootte van de product.andquot;


Met de populariteit van computer aided design en industrie, Valadez in tien jaar geleden de aarde schudden wijzigingen, maar 3D printen betekent dat de technische transformatie is nog niet voorbij. Een andere grote verandering is de computerhardware en software in de PC's en smartphones, auto's, speelgoed, thermostaat, lantaarnpalen, verkeer signaal en talloze andere apparatuur populariteit - deze trend heet het Internet van dingen.Concurrentiedruk


Moet concurrentie op het gebied van computer, snelle tempo van de veranderingen ook bevallen het een onafhankelijke discipline. Het maakt het ontwerp, engineering en productie zijn nauw samen met de interpretatie van Frankrijk Enero ontwerp bedrijf co - oprichter Marc Chareyron.


andquot; als een ontwerper zal aan een softwareingenieur, werken omdat het proces zeer lang is, en ten slotte willen produceren de werkelijke product behoeften een heleboel years.andquot; Chareyron toegevoegd, andquot; dit zal ruïneren het project, omdat in de wachttijd, het product mogelijk concurrenten voorbij, of worden opgeheven door de nieuwe technologie trends.

andquot;Vaste toestandtitanium fiets frame90% wordt aangevuld met 3D printen, die een handvat-besturingselement bevat, maar de onderdelen aan elkaar worden gelast. De rest van de handgreep is een traditionele titanium legering buis.


Industrieel gebied


Voor de Valandez en industrieel gebied, stevige fiets project is een combinatie van hardware en software, en verkennen van nieuwe samenwerking manier. Ze schoot de ware grootte van de schets van het leven en zet ze in Autodeskand #39; s Fusion 360 en Alias software. Ze zal het oude bestuur en nieuwe 3D printers gebruiken om te ontwerpentitanium onderdelen voor fietsen.Welk moment van de productie? De productie is doorlopen van het titanium frame van de fiets, zij zal 3D printen en traditionele handmatige verwerking en handleiding lastechniek.


andquot; Dit is een nieuwe methode, die meer iteratieve en samenwerkingstools. Hiermee kunt u snel vorm en functie op de dezelfde level.andquot; Valadez zei: andquot; ik tien jaar geleden, openbare nutsbedrijven en beautiful.andquot;

Ze ontworpen een fiets met een mobiele telefoonsoftware, intelligente APP, zodat mensen de route door de stad, te kunnen concentreren op de interessante bezienswaardigheden, kiezen kunnen winkels en restaurants. De fiets zelf heeft een Arduino gebaseerd elektronische board kan, helpen de fiets GPS, links of rechts door het neuriën van een herinnering van wat tijd die gebruikers uit te schakelen.


De dustrie #39; s klanten zijn onder andere Nike, Intel, Starbucks en InCase, rugzak en de aanverwante elektronische producten fabrikant.


3D-printing technologie is niet volwassen


3D printen is erg handig voor het vervaardigen van het prototype, maar deze techniek detotstand #39; t maken alle wilt maken van de dingen, die is de limiet voor de grootte van titanium poeder.


Maar maken nieuwe ideeën van 3D printen. Hierdoor meer onregelmatige vormen te verschijnen, die meer werk produceren zal. Sommige vaste onderdelen hebben een binnenwand, waardoor de sterkte van de hogedruk gebied, die het uiterlijk mooier maakt.


Het is belangrijk om te bouwen van complexe componenten waarmee dubbele of drie gewicht-functies, met name in sommige speciale gebieden, zoals de auto-industrie, die zeer belangrijk is voor duurzaamheid. Een ander deel van het werk om meerdere banen, wat betekent dat ontwerpers voorkomen het apparaat samen, in de opgegeven tijd dat kunnen te verminderen van werkdruk.


Op industrieel gebied, 3D printen is accumulatie van ervaring, zoals: titanium materiaal hoe lang wilt voltooien de schuurmachine machine en zand? Hoe lang moeten de grootte van het product voltooien.


Hoewel 3D printen momenteel relatief ruwe, vroege technologie is, zoals molding technologie en


computer controle-instrumenten zijn niet volwassen, er zijn vele beperkingen, maar het wemelt van de toekomst.
[[JS_BodyEnd]]