+86-917-3373399 info@yunch.tech
Productcategorie
Neem contact met ons op

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Adres: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province, China

PC: 721.013

Tel: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Nieuws uit de sector
Baoji High Tech Zone om te bouwen van een nieuwe Chinese Titanium vallei
Apr 25, 2016


Wanneer youand #39; ve kreeg een iPhone6 mobiele telefoon, je zou denken,44 titanium schroevendie zijn gemaakt van titanium materiële productie in Baoji.


Op dit moment Baoji high-tech Zone heeft meer dan titanium verwerking van ondernemingen om deel te nemen detitanium schroef productie, geworden Appleand #39; s mobiele telefoon leverancier.


En als de eerste partij van nationale nieuwe materiële industrie demonstratie base, Baoji high-tech Zone meer dan 400 ondernemingen die zich bezighouden met titanium en titanium legering productie, verwerking, onderzoek en ontwikkeling verzamelde, productie van titanium goed voor ongeveer 85% van de nationale productie, ongeveer 22% van de totale uitvoer van globale titanium, de uitvoer van de titanium global 15 procent, heel vroeg om te genieten van de reputatie van andquot; China-titaan vallei.

s

De kern van gegoten titanium-industrie in de binnenlandse en internationale prijszettingsvermogen

December 2014, als de bouw van andquot; China Titanium Valley is het belangrijk onderdeel van de vallei vanTitanium non-ferro metalennotering center in de Baoji high-tech Zone Gong opening, en was eerste geïntroduceerde zuiver titaan ingots, titanium ingots,titanium sponsdrie handel rassen, dag beseffen handelsvolume 377.592 miljoen yuan, clinch een deal 66060 kg bedragen.


Volgens de provincie Shaanxi titanium en zeldzame metalen materialen industrie vereniging plaatsvervangend secretaris generaal van de Wang Jingqing, verleden BaojiTitanium en titanium legering markttransacties is neerwaarts, kanaal informatiebronnen zijn beperkt, de dekking van de prijsstelling mechanisme, de bewerking kosten en de klant kosten is te hoog, wat resulteert in kleine en middelgrote ondernemingen vastzit in prijsconcurrentie, maakt ook de langlopende laag titanium materiaal en product prijzen, industriële schaal dwalen voordat. Volgens de statistieken van aanverwante diensten, met een jaaromzet van minder dan 20 miljoen yuan voor kleine ondernemingen goed voor 78% van de ondernemingen in de bovenstaande Baoji-gebied en titanium Valley non-ferro metalen notering center opgericht bij het oplossen problemen van de industriële keten, het einde van de markt de help bedrijfstechnologie en product echt de waarde te realiseren.

http://www.yunch-cn.com

Met de opening van deTitanium Valley non-ferro metalenTrading center, Baoji titanium en non-ferro metalen handel op de weg naar intensieve, informatie, professionele. Trading center focus op de voltooiing van de titanium en non-ferro metalen trading, schikking, informatie, kwaliteitscontrole, warehousing, logistieke en supply chain financiering van de productie, de wetenschap en de technologie service industrie korte boord. Mark de Baoji hightech die zone zich concentreren zal op het upgraden van de industrie van productie te bevorderen service transacties, verder prijzen onderhandelingspositie service keten, om te helpen ondernemingen om snel de high-end industriële keten.


Vallei van de non-ferro metalen notering center via intensieve manier, de oprichting van de vraag van de markt voor informatie over producten, logistiek venster, om de doeltreffende integratie van middelen, te voorkomen dat meerdere logistiek titanium verbindt, vermindert de onderneming wanordelijke prijsconcurrentie en smeden van de titanium-industrie in de internationale en binnenlandse prijzen in de kern.


Industriële Alliantie bij de gezonde ontwikkeling van titanium-industrie


Volledige spelen om aan te geven het voordeel van titanium regio karakteristieke industrie, maken andquot; China Titanium vallei tot bekende merken thuis en in het buitenland, Baoji heeft voorbereid de Baoji land high-tech industrie base bouw en ontwikkeling planningandquot; en andquot; Baoji - China-titaan vallei ontwikkeling planningandquot; branche van nieuwe en geavanceerde technologie en service platform bouw van China-titaan materiaal trading center, nationale titanium product testing center, sleutel laboratorium, titanium Valley University en opende online handel, handel in logistiek en handel in futures, de grootste, de soort het meest van de internationale titanium materiaal trading markt is gebouwd. Overeenkomstig de planning om te leiden, project gedreven, uitbreiding keten, versterken van innovatie, de omgeving van ideeën, groter en sterker in de titaan, zirkonium en andere zeldzame metalen en legeringen voornamelijk nieuwe materiële industrie, inzetten voor de opbouw van de nationale eersteklas nieuwe materiële high-tech industrie base en productie stad te optimaliserenChina-titaan vallei.Bovendien, teneinde de titanium vallei in de industriële ontwikkeling van de leidende macht en het recht om te spreken, ter bevordering van de industriële herstructurering en bijwerken, innovatie en ontwikkeling, volgens de Baoji onderzoeksinstituten en universiteiten zoals de bron van innovatie, innovatie vermogen van kleine en middelgrote ondernemingen is niet sterk, maar een dringende vraag naar innovatieve producten R andamp; D status van middelste product detectie betekent is onvoldoende, de invoering van Baoji high-tech Zone Baoji Taihua magnetische mechatronische Technology Research Institute Co. Ltd., gevestigd Baoji Titanium industrie Research Institute, en zich actief inzetten voor de andquot; titanium producten kwaliteit toezicht en inspectie centerandquot; door het Nationaal ministerie van industrie, CNCA formeel goedgekeurd de oprichting van een nationale derde partij, toezicht op de kwaliteit van titanium producten en inspectiediensten alleen, terwijl actieve bevordering van de bouw van het test-derde platform basis; bevordering van het Comité van de relevante normen werk, de bouw van de prachtige vallei, Green Valley titanium titanium instellen.


Shaanxi Province, titanium en zeldzame metalen materialen industrie Bondgenootschap als een brug tussen de regering, de onderneming en de markt en de link, om te helpen de regering bij de gezondheid van titanium en de ontwikkeling van de industrie van de zeldzame metalen materialen. Industrie Alliantie in technische uitwisseling en opleiding van personeel, industrie incubatie en Fonds ontwikkelingsinvesteringen financiering adviesdiensten, versterking van uitwisselingen en samenwerking met binnenlandse en buitenlandse titanium en zeldzame metalen materialen industrie organisaties, eenheden en biedt veel gunstige voorwaarden. Industriële Alliantie bevordert ook de ondernemingen, universiteiten en onderzoeksinstellingen van de samenwerking, vergroting van het vermogen van de onafhankelijke innovatie van titanium en zeldzame metalen industrie en het algemene niveau, de bevordering van de duurzame en gezonde ontwikkeling van titanium-industrie.Nieuwe visitekaartjes voor het industrieel erfgoed van titanium-industrie

Titanium staat bekend als de worldand #39; s ruimte metalen, mariene metalen en strategische metalen materialen, is een machtig land moet het onvermijdelijke.

Baojiand #39; s twee buitengewone bijdrage aan de Chinaand #39; s metallurgie, andquot oude bronzen ware, vandaag zijn er titanium alloyandquot;. Vandaag, de titanium-industrie geweest als een andquot; industriële heritageandquot; is het schrijven van een nieuw visitekaartje in Baoji. Volgens de statistieken, 2014 Baoji Titanium industrie base titanium industrie opbrengsten uit verkoop van 3,3 miljard yuan wordt verwacht, de Baoji high tech die zone is geworden thuis en in het buitenland leidt tot titanium industrie is prioriteit gegeven aan, uitbreiding van wolfraam en molybdeen, tantaal, niobium, zirkonium hafnium, verdunde edelmetalen onderzoek en ontwikkeling, verwerking, verkoop baseren. De vorming van titanium sponsTitanium ingots - Titanium smeedwerk-titanium-titanium onderdelen en uitrustingsstukkenen titanium industrie keten verwerking te voltooien. In titanium, titanium legering, titanium en titanium legering poeder,Titanium apparatuur, gevormd van de omvang vanzirkonium en hafnium tantaal, niobium, etc. serie van richting. Een diepe verwerking van titanium als de main line, met civiele leveringen, lucht-en ruimtevaart, medische en titanium apparatuur, zoals een reeks van product cluster gevormd.


Verwacht in 2020, zullen Baoji titanium industrie cluster bereiken verkoop jaarinkomen van 100 miljard yuan, een jaarlijkse productie van 2000 ton van titanium spons, nucleaire rang, 500 tonnucleaire grade zirkonium productenen 500 ton industriële zirkonium productie schaalvoordelen. Baoji wordt echt de worldand #39; s leidt, binnenlandse eersteklas nieuwe high-tech industriële basis. Baoji high-tech Zone wordt de worldand #39; s grootste industriële innovatie netwerkknooppunt, de countryand #39; s grootste omvang en cluster productie basis, Baojiand #39; s andquot; China Titanium Valleyandquot; merk is bekend in de wereld.


China Daily verslaggever Zhang Xin 2015.2.25


[[JS_BodyEnd]]