+86-917-3373399 info@yunch.tech
Productcategorie
Neem contact met ons op

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Adres: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province, China

PC: 721.013

Tel: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Nieuws uit de sector
Baoji High Tech Zone om te bouwen van een nieuwe Chinese Titanium vallei
Dec 07, 2015


Wanneer u een iPhone6 in uw hand neemt, mag u niet denken dat de 44 schroeven in de Baoji productie van titanium van titanium gemaakt. Op dit moment Baoji high-tech Zone een aantal titanium verwerking van ondernemingen om deel te nemen in een titanium schroef productie heeft, is uitgegroeid tot een materiële leverancier van Apples mobiele telefoon. En als het land de eerste nieuwe materiële industrie demonstratie base, Baoji hi tech Zone verzamelde meer dan 400 betrokken in titanium en titanium legering productie, verwerking en ontwikkeling van ondernemingen, titanium productie rekeningen voor ongeveer 85% van de totale productie van de wereld, die goed voor 15% van's werelds uitvoer, die is erg lang genoten de reputatie van China-titaan-vallei. De kern positie van titanium-industrie in de internationale en binnenlandse prijszettingsvermogen.

-titanium is's werelds bekende ruimte metalen, metalen en strategische metalen materialen, is een machtig land moet het onvermijdelijke.

-Baoji heeft twee uitstekende bijdragen aan China's metallurgische industrie ". Hedendaagse titanium industrie geworden de industrie erfgoed is het schrijven van een nieuw visitekaartje Baoji. Volgens de statistieken, 2014 Baoji Titanium industrie base titanium industrie opbrengsten uit verkoop van 3,3 miljard yuan wordt verwacht, de Baoji high tech die zone is geworden thuis en in het buitenland leidt tot titanium industrie is prioriteit gegeven aan, uitbreiding van wolfraam en molybdeen, tantaal, niobium, zirkonium hafnium, verdunde edelmetalen onderzoek en ontwikkeling, verwerking, verkoop baseren. De vorming van "titanium spons titanium titanium ingots smeden - titanium - titanium onderdelen en uitrustingsstukken" volledige titanium verwerking industrie keten. In titanium, titanium legering, titanium en titanium legering poeder, titanium apparatuur, zirkonium, hafnium, tantaal schaal, niobium en andere series van richting. Vorming van een reeks van producten, zoals de main line van titaan materiaal, de hoofdlijn van de producten, lucht-en ruimtevaart, medische en titanium apparatuur, enz...

-2020, zullen Baoji titanium industrie cluster beseffen verkoop jaarinkomen van 1000 yuan, een jaarlijkse productie van 2000 ton van nucleaire grade titanium, 500 ton van nucleaire rang zirkonium producten en 500 ton industriële zirkonium. Baoji wordt echt's werelds toonaangevende nieuw materiaal en high-tech industrie base in China. Baoji high-tech Zone wordt's werelds titanium materialen industrie innovatie netwerkknooppunten, de grootste binnenlandse schaal en cluster productie basis, Baoji van China Titanium Valley merk zullen wereldberoemde.

Titanium Valley producten zal eindigen het einde van de deal ondertekend 188 investeringen

2015 jaarlijkse conferentie van de China-titaan en Titanium ontwikkeling Industrieforum - China Titanium Valley (Baoji) producten vakbeurs eindigde op mei 23 middag, de exposanten van Expo, het aantal 2,3 miljoen, een totaal van 188 handel en investeringen samenwerkingsprojecten ondertekend, de totale hoeveelheid 9,83 miljard yuan.

-deze vergadering uitgenodigd het aantal deelnemers te doorbreken 1000 mensen, buitenlandse ondernemingen en belangrijke zakelijke klanten 800 mensen. Expo duurde 3 dagen, het aantal bezoekers van de tentoonstelling van ongeveer 2.3 mensen, van welke meer dan 10 Russische en buitenlandse handelaren voor een bezoek aan de tentoonstelling. BaoTi groep als de ontvangende eenheid, die betrekking hebben op de hele industrie keten van titanium producten weergeven

-de Expo, een totaal van 188 investeringsprojecten ondertekend, de totale hoeveelheid 98.3 yuan. Onder hen, 26 investeringsprojecten, total investering van 57,5 yuan; 162 samenwerkingsprojecten van de handel, handel hoeveelheid 40.8 yuan. Deze projecten bestrijken luchtvaart, ruimte, Oceaan, schepen, wapens, chemische, metallurgie, elektriciteit, farmaceutische en sport en andere velden

4500 meter diep bemand Onderdompelbare schelpen - China's onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling in BaoTi fabriek

De eerste bemande sferische shell door onze zelf ontwikkelde 4500 meter onderdompelbare, onlangs in BaoTi groep van de inspectie van de fabriek. Deze merken het niveau van de 4500 meter van de Chinese bemande submersible heeft bereikt het niveau van de ontwikkelde landen. September 10, 2015, bemande door de Chinese Academy of engineering, China Classification Society en Zhejiang Universiteit en andere hogescholen en universiteiten, het team van deskundigen voor het uitvoeren van een volledige waaier van sferische shell test. Na inspectie overeengekomen deskundigengroep dat bemande sferische shell plaat, smeden, sferische shell eigenschappen en gas strakke water dichte resultaten voldoen aan de specificatie, door de fabriek te inspecteren.

Volgens BaoTi Onderdompelbare onderzoek groep groepsleider Jia Shuanxiao, de bemande sferische shell voor volledige titanium, met een totaal van 3 ton, een gewicht is momenteel kunnen produceren maximale bemande sferische shell, de grote gietstukken fabriek China's langdurige afhankelijkheid van invoer situatie zal eindigen.

Volgens rapporten, de Onderdompelbare bemande sferische shell is duiken is het kerndeel, Silent Hunter lid is water onder verscheidene duizend meter van het werk voltooid in deze gesloten cabine. Het ontwerp en de productie relatie tussen de veiligheid van de navigatie


In mei 25, 2015, China's eerste binnenlandse 4500 meter diepe bemande Onderdompelbare druk romp in het Luoyang schip materiaal Research Institute. De shell van de bal en de "dragon", de druk romp grootte vrij, het is gemeld dat "draak", de titanium gelegeerd druk strakke shell voor de Russische productie. Als gevolg van de moeilijkheid van titaanlegering lasproces, Rusland in dit verband de wereldleider op dit gebied, na enige Rusland titanium legering druk schelp van nucleaire submarines。 geboekt

"Dragon" in de dezelfde soort broertje van de eerste in het binnenland. In mei 25 bemand China's eerste 4500 m bemand submersible sferische shell, in de 725 van de fabriek, de 4500 meter van de belangrijkste apparatuur van de bemande onderwatervoertuig, een belangrijke stap voorwaarts.

Ti80 is China in 1985 in Amerikaanse Ti6211 op basis van de ontwikkeling van de bathyscaaf gebruikt in de buurt van Alfa titaanlegering, met matige intensiteit en hoge taaiheid, weerstand tegen corrosie, lasbaarheid, goede prestaties en is wijd verbeid gebruikt op het gebied van de Oceaan. De bemande ruimte capsule is het belangrijkste kernonderdeel van de onderzeeboot 4500 meter bemand. Het is het belangrijkste onderdeel van de lokalisatie van de belangrijkste apparatuur van de onderzeeboot 4500 m bemand.


[[JS_BodyEnd]]