+86-917-3373399 info@yunch.tech
Productcategorie
Neem contact met ons op

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Adres: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province, China

PC: 721.013

Tel: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Nieuws uit de sector
"Baoji gespeeld Forte - Chinees Titanium Valley" voor het versnellen van de ontwikkeling van het scannen
Dec 07, 2015

-titanium en titanium legering industrie is een van de stad negen industriële clusters, vorig jaar, de stad van Baoji, China's cohesie doorbraak, de waarde van de totale uitvoer van 330 yuan, om een gestage ontwikkeling van de doelstelling voor de stad om meer dan 10% groei bbp.

-Dit jaar, de "Baoji - China Titanium vallei" Nogmaals klonk de hoorn te versnellen van de ontwikkeling van de nationale titanium industrie patent navigatie en ontwikkeling van het gebied van experimenten, de ontwikkeling van titanium industrie tekenen een

-"schatkaart"; in de nabije toekomst, gaven voor de bouw van toezicht op de kwaliteit van titanium producten en test center, verhoging van de titanium vallei in de industriële ontwikkeling van de leidende macht en het recht om te spreken. Onze stad actief begeleiden titanium ondernemingen versterken van wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling van de markt, uitbreiden van de industriële keten, verbeter de titanium-industrie grotere en betere kwaliteit.

Teken een schatkaart "-patent navigatie"

-titanium-industrie heeft slechts 400 patenten, administratieve verwerking van slechts 9,9% van het land, minder dan haar marktaandeel van 1/8, waarin de lokale ondernemingen in Baoji, alleen voor meer dan 200 stuks van het octrooi gelden. "Dit betekent dat het niveau van patent middelen in Baoji titanium-industrie en haar status in de industrie niet overeenkomen met de patent kracht van titanium industrie dringend moet worden bevorderd." Titanium en zeldzame metalen materialen industrie Alliantie adjunct secretaris-generaal, Baoji hightech Zone, adjunct-directeur Wang Jingqing zei dat de titanium-industrie is een typische technologie-intensieve industrieën, titanium-industrie in de ontwikkeling van het gebrek aan steun van de patent-technologie, is gebonden aan de industriële ontwikkeling beïnvloeden. En de stad te bouwen de nationale titanium industrie patent navigatie en de ontwikkeling van ruimte voor experimenten, is te kraken van dit probleem.

De hoofdverantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het octrooi navigatie en ontwikkeling van titanium-industrie is patent informatiebronnen en patent analyse gebruiken als basis, te begeleiden en ondersteunen van industriële wetenschappelijke ontwikkeling door middel van de octrooiaanvraag van technologische innovatie, productinnovatie, organisatie-innovatie en business model innovatie. Als de titanium-industrie een grote schat, is dan patent navigatie zoals een schatkaart is, het kan vertellen "graven schat" waar er vallen, indien er een schat is.

-de titanium-industrie in onze stad is een van de eerste 8 patent experimenten navigatiegebied. Sinds September 2013, de intellectuele eigendom van de staat is formeel opgezet, heeft de status quo van de titanium-industrie in onze stad, de ontwikkelingsweg, enzovoort voor nauwkeurige positionering. De eerste fase van de resultaten niet alleen door de intellectuele eigendom van de staat van de positieve, maar ook aan de ontwikkeling van de titanium-industrie in onze stad speelde een actieve rol in de begeleiding. Dankzij de steun van wetenschappelijke en technologische innovatie, het bouwen van een platform voor industrie, onderzoek en andere initiatieven te begeleiden van ondernemingen om de high-end producten, core concurrentievermogen, enkele nieuwe producten, hebben nieuwe technologieën onthuld. Baoji Eurazië bedrijf R & D en productie van licht gewicht, hoge sterkte en weerstand tegen hoge temperaturen van de rotor type vliegtuigen titanium legering frame, de vorming van een jaarlijkse productie van 80 jaar in de vorming van 5 titanium rotor blade productiecapaciteit, opbrengsten uit verkoop 1.5 yuan. Bovendien is een aantal kleine en middelgrote titanium productie van titanium legering helm, glas gordijn muur titanium clip, titanium legering hart pacemaker shell, nieuwe titanium legering kunstmatige gewrichten en andere producten, niet alleen alternatief voor soortgelijke ingevoerde producten, maar ook geëxporteerd naar de internationale markt.


[[JS_BodyEnd]]