+86-917-3373399 info@yunch.tech
Productcategorie
Neem contact met ons op

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Adres: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province, China

PC: 721.013

Tel: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Nieuws uit de sector
China met succes ontwikkelde hoge sterkte Titanium legering is gebruikt bij de vervaardiging van nieuwe vliegtuigen
May 23, 2016

In de luchtvaartindustrie is er een lid van de communistische partij van china. Hij durft te innoveren, om te breken met het verleden blindelings imitatie andquot; Russianandquot; of andquot; Americanandquot; vliegtuig structuur met de situatie vanTitaanlegering, onder leiding van het onderzoeksteam, onafhankelijke innovatie, gemaakt met Chinese karakteristieken van Aeronautical Ti legering materiaal systeem; Hij is goed bij het studeren, de resultaten van het onderzoek van de innovatie snel en praktijk tot andquot; productie, leren en onderzoek, integratie;


Hij was bereid te zijn eenzaam, 23 jaar heeft rustig houden aan in de eerste lijn van productie en wetenschappelijk onderzoek; zijn toewijding, onder de voogdij van de gerenommeerde materiële wetenschapper, academicus van de Chinese Academie van Wetenschappen Yan Minggao, maar de low-key diligence, in de skyandquot; Titanium andquot; chasing lucht om te dienen de countryand #39; s dromen. Hij is China titanium legering materialen technologie luchtvaart industrie Corp chief technisch deskundige: Zhu Zhishou.

Zhu Zhishou, geboren in 1966, doctor in de engineering, Beijing Institute of luchtfoto Materials, China luchtvaart industrie onderzoeker, doctorale tutor. 1 1 2 3 sinds 1991 bezig met luchtvaart titanium legering fundamenteel onderzoek en toepassing onderzoekswerk omdat Shou Zhu over de voltooiing van de nationale belangrijke wetenschap en technologie project 11, soorten technologie onderzoeksproject voorgezeten, is momenteel onder auspiciën van de nationale technische onderzoeksproject 5; Als de eerste voltooide won gunning het 2012 jaarlijkse nationale wetenschappelijke en technologische vooruitgang tweede prijs 1 item, en nationale defensie wetenschap en technologie vooruitgang Award en de eerste prijs in de wetenschap en technologie-verwezenlijking voor de industrie voor vliegtuigen eerste prijs, tweede prijs en vele andere; aan de eerste auteur gepubliceerd onderzoek papieren meer dan 80 papers, monografieën, gerechtigd de nationale uitvinding octrooi 5, won de nationale defensie pre-onderzoek een, twee, en een controle op sleuteltype vloog een persoon. Als gevolg van de luchtvaart titanium legering materialen en de toepassing geboekt onderzoek op het gebied van zware luchtvaartindustrie een lid van de communistische partij. Hij durft te innoveren, om te breken met het verleden blindelings imitatie andquot; Russianandquot; of andquot; Americanandquot; vliegtuig structuur met de situatie van titaanlegering, leidde het onderzoeksteam, onafhankelijke innovatie, gemaakt met Chinese karakteristieken van Aeronautical Ti legering materiaal systeem; Hij is goed bij het studeren, de resultaten van het onderzoek van de innovatie snel en praktijk tot andquot; productie, leren en onderzoek, integratie; Hij was bereid te zijn eenzaam, 23 jaar heeft rustig houden aan in de eerste lijn van productie en wetenschappelijk onderzoek; zijn toewijding, onder de voogdij van de gerenommeerde materiële wetenschapper, academicus van de Chinese Academie van Wetenschappen Yan Minggao, maar de low-key diligence, in de skyandquot; Titanium andquot; chasing lucht om te dienen de countryand #39; s dromen. Hij is China titanium legering materialen technologie luchtvaart industrie Corp chief technisch deskundige: Zhu Zhishou.

foto

Zhu Zhishou, geboren in 1966, doctor in de engineering, Beijing Institute of luchtfoto Materials, China luchtvaart industrie onderzoeker, doctorale tutor. 1 1 2 3 sinds 1991 bezig met luchtvaart titanium legering fundamenteel onderzoek en toepassing onderzoekswerk omdat Shou Zhu over de voltooiing van de nationale belangrijke wetenschap en technologie project 11, soorten technologie onderzoeksproject voorgezeten, is momenteel onder auspiciën van de nationale technische onderzoeksproject 5; Als de eerste voltooide won gunning het 2012 jaarlijkse nationale wetenschappelijke en technologische vooruitgang tweede prijs 1 item, en nationale defensie wetenschap en technologie vooruitgang Award en de eerste prijs in de wetenschap en technologie-verwezenlijking voor de industrie voor vliegtuigen eerste prijs, tweede prijs en vele andere; aan de eerste auteur gepubliceerd onderzoek papieren meer dan 80 papers, monografieën, gerechtigd de nationale uitvinding octrooi 5, won de nationale defensie pre-onderzoek een, twee, en een controle op sleuteltype vloog een persoon.


Als gevolg van de belangrijke bijdrage heeft geleverd in de luchtvaart titanium legering materiaal en toepassingsveld dat onderzoek. Hij is bekroond met de andquot luchtvaart industrie buitengewone bijdrage awardandquot; andquot; AVIC 10 man van de hourandquot; eren. 2013 is bekroond met de nationale menselijke hulpbronnen en sociale zekerheid-afdeling, de Raad van State, de SASAC andquot, model werknemer van de centrale ondernemingen, andquot; de titel van ere; geselecteerde nationale talenten project andquot, en werd bekroond met theandquot; buitengewone bijdragen aan de jonge deskundigen andquot; titel.

Nieuwe luchtvaart titanium gelegeerd materiaal van elke technologische vooruitgang, de fusie van innovatieve onderzoeksteam van bloed, condenserend en goed zijn in het studeren van de wijsheid, eenzame zweet, infiltratie van toewijding gevoelens willen stromen. Dit is de Shou Zhu voort te zetten de concrete weerspiegeling van de geest van uitstaande partijleden. Hij leidde het onderzoeksteam bereiken onze kritische titanium legering ruggengraat materiaal op basis van de onafhankelijke garantie, onderhoudt onze land lage sterkte hoge taaiheid, sterke, hoge taaiheid en schade tolerantiegrens, hoge sterkte, hoge taaiheid en schade tolerantie, ultra hoge sterkte en ultra hoge sterkte en taaiheid etc. vliegtuigen structuur met titanium legering materialen en de toepassing van technologie, in een reeks van ontwikkeling , constructie met Chinese karakteristieken van titanium legering materiaal luchtvaartsysteem heeft belangrijke bijdragen geleverd.Zhu Zhishou bracht het grootste deel van het jaar tussen de vliegtuigbouwer, de plant smeden en de materiële fabriek. Hij zei dat de combinatie van technologische innovatie en de praktische toepassing van de fabriek, de vorming van productie, onderzoek, leren en integratie. Door de toepassing van de innovatie, de eerste realisatie van titanium legering van de tolerantie van de schade in de belangrijkste onderdelen van het luchtvaartuig op het grootste deel van de toepassing van andquot; zeroandquot; doorbraak. Onder hen, onafhankelijk ontwikkeld de hoge sterkte, hoge taaiheid en een schade tolerantie titanium legering is geweest in diverse modellen in Chinaand #39; s sleutel rekening houdend met de toepassing van onderdelen geïnstalleerd, sterke, hoge taaiheid en schade tolerantie limiet type titanium legering is toets een nieuwe vliegtuigen dragende onderdelen zijn een groot aantal toepassingen, vormde het basispatroon van de structuur van onze vliegtuigen van titanium legering materiële andquot; mix van hoge en lage intensiteit , uitgebreide prestatievoordelen aanvullen, om te voldoen aan de nieuwe generatie vliegtuigen hoge betrouwbaarheid en hoge gewicht van het ontwerp en de toepassing van target, vergroten de vliegtuigen titanium legering dosering en toepassing.


Shou Zhu houden aan de bron van innovatie, voortdurend verkennen moedig luchtvaart met ultra hoge sterkte en taaiheid en extreem milieu model van hoge prestaties titanium legering materiaal op basis van de grenzen van de wetenschap, blijven uitdagen van de nieuwe innovatie streefwaarden en grenswaarden, voldoen aan de vereisten van krachtige titanium legering materiaal in toekomstige vliegtuigen, in hun gewone frontlinie onderzoek banen om de waarde van het leven van een lid van de communistische partij van China te realiseren.


[[JS_BodyEnd]]