+86-917-3373399 info@yunch.tech
Productcategorie
Neem contact met ons op

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Adres: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province, China

PC: 721.013

Tel: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Nieuws uit de sector
Scherpe prijs en hoge kwaliteit sputteren Target
Jul 23, 2016

De doelstelling van onderzoek moet worden nagegaan van de elektrische, magnetische, reflectie en kleur verschijning..., het bedrijf voor de verschillende behoeften van klanten, ontwikkeling van geschikte materialen en processen, zoals metalen materiaal smelten gieten, smeden, walsen en processing technologie; keramisch materiaal gebruikt met poeder productie, sinteren, warm indrukken sinteren, warm en dus op zijn druk sinteren, zuurstof verrijkt sinteren), processing technologie;deel van de speciale legering als gevolg van uniformiteit materiaalbehoefte moet meer gebruik de spray-technologie, het doel dat in de microstructuur, zoals de korrelgrootte en textuur (textuur) en fasecontrole om producteisen van de klant controleren. Geleidende lijm is een op maat gemaakte producten, onderzoek en ontwikkeling moet voor individuele klanten met verschillende scherm afdrukken van parameters en het branden van de voorwaarden, het ontwerp van verschillende formuleringen, met het oog op de eisen van de massaproductie.

R-andamp; D apparatuur: Metal doel: vacuüm smelten oven (VIM) smeden en glooiende equipmentDifficult gesmolten metaal- en keramische doel: vacuüm stofdoek (VIGA), warm indrukken sinteren oven (HP), warmte zijn druk sinteren oven (hip) verrijkt sinteren oven. Enz... Kristallijn silicium zonnecel geleidende lijm (Yin Lvjiao) onderzoek en ontwikkeling, naast de klaar productie van geleidende zelfklevende apparatuur, zonnecel is klaar experimentele lijn, altijd het controleren van de prestaties van de uitvoer van het product, en snel bieden klanten aangepast producten. Check.ProcessThe doel van smelten, gieten, smeden proces. Bij de productie van hoge snelheid inductie smelten oven, na het gieten in ingots, dan de hoge snelheid machine voor het doel vormen van het embryo, smeden en ten slotte naar de microcomputer auto (frezen) machine verwerking aan de klantvraag van product stijl.

De belangrijkste concurrentievoordeel: Complete raffinage herstelsysteem, effectief verminderen de materiaalkosten. Producten met een laag zuurstofgehalte, geen residu achter. Hoge zuiverheid ingevoerde grondstoffen, om ervoor te zorgen dat de sputteren efficiëntie. Fijne korrel microstructuur. Formulier productdiversificatie. Hot geperste ChengAfter pre indrukken van keramiek en metaal legering poeder, hoge temperatuur en hoge druk worden gebruikt om de. De belangrijkste concurrentievoordeel: laatste. Keramiek en metaal aluminium legering doel hoge relatieve dichtheid. Aangepaste onderzoek en ontwikkeling. Flexibele lijmen processThe toepassing van unieke metalen behandelingsproces, om te voorkomen dat de traditionele tot plons plating metaal van hoge kosten en lastig, vooral voor groot formaat gemeenschappelijke toepassingen, is de beste keuze. Grote concurrentievoordeel: Diverse gezamenlijke doeldienst - diverse soorten metaal en keramiek, oxide doel;


dekking engageable materialen zijn meer dan 100 soorten - de uitbreiding van groot formaat bonding is met name geschikt voor grote toekomst meer dan 10 generatie target grootte kunnen TFT-LCD. Perfecte precisie ultrasone testapparatuur - genoeg om de betrouwbaarheid van de kwaliteit van de hechting. Productie en de fabricage van zonne-geleidende adhesiveThe anorganische poeder, glas poeder en oplosmiddel, volledig mengen, mixen en verspreiden en ten slotte verpakking tot eindproduct levering en andere operaties. Grote concurrerende voordeel: sterke R andamp; D team, rijke formule ontwikkeling, kan snel behandelen van problemen van klanten. Massaproductie, om te voldoen aan de behoeften van de klant. Strikte kwaliteitscontrole en multivariate analyse-instrument, kan het handhaven van hoogwaardige productie. Edele metalen raffinage processThe diverse vormen van de lage zuiverheid van edele metalen, het gebruik van chemische vervanging en elektrolytische neerslag, raffinage en zuivering.

Grote concurrerende voordeel: hoge zuiverheid controle. Hoge opbrengst. Hoge frequentie inductie smelten processUsing hoge snelheid fusietechnologie, speciale slijtvaste en corrosie bestendige legering, fusion verlijmen van de bekleding van hoge sterkte staal, vorming van zowel slijtvastheid en weerstand tegen corrosie eigenschappen van dubbele metalen pijp, tegemoet te komen aan de behoeften van de markt vormen van alle soorten harde gebruik. Grote concurrerende voordeel: hoog slijtvast, hoge corrosiebestendige legering dual materiële pijp en schroef groep levering. Unieke proces, snelle levering, kwaliteit en stabiliteit. Professioneel team onderzoek en ontwikkeling ontwerp en analyse mogelijkheden, om klanten te helpen snel en doeltreffend oplossen het probleem.


Vacuüm inductie smeltende gas spray (VIGA) processIn van het vacuüm milieu, het aluminium poeder werd geproduceerd door gas spuiten na inductie smelten. Grote concurrerende voordeel: metaal legering poeder samenstelling uniformiteit. Lage gasinhoud van metaal legering poeder. Kwaliteit assuranceXinke kwaliteitsbeleid voor andquot, klantgericht, continu verbeteren, het streven naar excellentie, de duurzame ontwikkeling van de groene producten in lage schadelijke substancesandquot;. Alle kwaliteitscontroleprocedures zijn gebaseerd op de ISO 9001 en QC080000 systeem, uit de feed, het proces van het eindproduct en het hele proces van toezicht, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van producten die volledig voldoen aan de klant nodig heeft.

Naast het toezicht van het oppervlak van het systeem, en door de meting en analyse van de kwantitatieve gegevens van het instrument ter waarborging van de kwaliteit van het product. . Kwaliteitscontrole apparatuur: meten op lichamelijk onderzoek, met volume precisie meetinstrumenten zoals CMM instrument, het tweede element hoogtemeter, hardheid meter, ruwheid instrument. In de analyse van chemische stoffen, met hogere orde analytische instrumenten zoals ICP-OES, luminescentie analyzer, ion chromatography, dan oppervlakte meetinstrument, zuurstof en stikstof analyzer, deeltje grootte analyzer, handheld element x-stralen analyse, magnetron digester, metallografisch Microscoop en zo onISO en andere daarmee samenhangende kwaliteitscontrole normen: ISO9001, ISO14001 en OHSAS18001, QC080000

[[JS_BodyEnd]]