+86-917-3373399 info@yunch.tech
Productcategorie
Neem contact met ons op

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Adres: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province, China

PC: 721.013

Tel: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Nieuws uit de sector
Dislocatie ontwikkeling brengt nieuwe hoop
Dec 07, 2015

de keten van de industrie van titanium industrie in onze stad is relatief voltooid, maar met het oog op de structuur, meer dan de helft van de hoofdactiviteit van de onderneming ligt in het middenbereik van de industrie de keten lay-out niet evenwichtig is. Het resulterende product toegevoegde waarde is laag, de onderneming is een vicieuze competitie en andere kwesties, zodat beoefenaars een hoofdpijn hebben. Liu Qiaoyan is een van hen, als algemeen directeur van de Baoji Lixing Titanium Industry Co., Ltd., door de jaren heen, ze altijd denken dat de stad moet de dislocatie van de ontwikkeling van kleine en middelgrote ondernemingen, coöperatieve ontwikkeling relatie, versnellen van de apparatuur van titanium, titanium materiaal diep verwerken van productontwikkeling, vormen gediversifieerde producten en het verschil van productstructuur, om maximaal voordeel.

-vandaag, of de relevante afdelingen of meer en meer bedrijven een resonantie met Liu Qiaoyan hebben. In December 2013, stadhuis bepaald "Baoji - China-titaan Valley" gelegen in het oostelijke Meixian koning rivier Industrial park. Aan het begin van de aanleg van het park, in de selectie van projecten op inventieve, als weinig mogelijk om traditionele en zwakke concurrentievermogen van titanium industrie projecten, maar de blik op het opkomende gebied van titanium legering medische apparatuur, sport apparatuur, fabricage, militaire uitrusting, enz.,. Eén van de opmerkelijkste naar BaoTi wereld element nummer van Azië's grootste titanium legering golf sport apparatuur productielijn project. Dit project totale investering van 6 yuan, de belangrijkste productie van titanium legering golf apparatuur serie producten, alsmede R & D center bouw, enz., na de voltooiing van het project 15 yuan van industriële output waarde kunnen.

-Dit jaar, het park van Shaanxi stent biologische Technology Co., Ltd. Introductie Oostenrijk geïmporteerd apparatuur, voornamelijk de productie van medische titanium legering gemeenschappelijke stam en prothese precisie smeden, plannen een jaarlijkse productiecapaciteit van 50 miljoen stuks. Het project vanwege de geavanceerde technologie, producten van het bedrijf open te stellen de internationale marktpositie, jaar exporteren 200 miljoen tot $300 miljoen, inspanningen zullen "stent" om te bouwen van een bekende internationale merken en toonaangevende de precisie van de binnenlandse gezamenlijke handgreep machinale industrie zich snel ontwikkelt.

-aan het begin van het nieuwe jaar, park met "duizenden cadres pakket vangen duizenden familiebedrijf" activiteiten als een kans, positief voor bedrijven en projecten problemen op te lossen, en heeft geholpen Rong bron titanium industrie, nieuwe nucleaire, Xing Yu pijp industrie, nieuwe titanium proces ondernemingen ter verbetering van de financiering lening procedures, de coördinatie van het uitlenen van 60 miljoen yuan. Streven naar de yuan aan grote titanium nikkel legering precisie gieten project, Teng ver titanium nikkel materiële productielijn project en andere industriële projecten in 4, met een totale investering van 1,63 yuan. Op hetzelfde moment, helpen ondernemingen om te upgraden, neem de weg naar de kenmerken van ontwikkeling, hen te begeleiden in medische hulpmiddelen, menselijke implantaten, chemische, mariene en andere velden te doorbreken van de technische moeilijkheden, open te stellen nieuwe markten, om te doen de titanium-industrie.


[[JS_BodyEnd]]