+86-917-3373399 info@yunch.tech
Productcategorie
Neem contact met ons op

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Adres: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province, China

PC: 721.013

Tel: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Nieuws uit de sector
Zuid-Korea naar Foster Titanium-industrie
Apr 26, 2016

Business News Agency 04 13


Als gevolg van de vertraging van de mondiale vraag, in combinatie met Chinaand #39; s staal overcapaciteit, Zuid-Koreaand #39; s staal industrie wordt geconfronteerd met ongekende moeilijkheden om ontwikkeling in het gezicht van tegenspoed, is begonnen met de ontwikkeling van nieuwe materialen.

Op dit moment is de Zuid-Koreaand #39; s ijzer- en staalindustrie meest betrokken over nieuw materiaalTitanium metaal, gewonnen uit titanium steen en rutiel, op grote schaal gebruikt in de verdediging, luchtvaart, medische behandeling, apparatuur en andere industrieën, in vergelijking met andere metalen, het basismateriaal van de sterkte en corrosie weerstand is hoger, werd geprezen als de andquot; dreamandquot;.


In feite, titanium toegevoegde waarde tarief van 11 keer hoger dan het aluminium, 42 keer hoger is dan het staal. Met het oog op de bovenstaande voordelen, de hoge toegevoegde waarde van titanium dag tegen dag verhoogt. Vraag van de Zuid-Koreaanse markt in 2012 voor 250 biljoen won, is naar verwachting toenemen tot 600 biljoen won in 2025, meer dan 2 keer. Hoewel titanium al een veelbelovend nieuw materiaal in de wereld, maar in Zuid-Korea is, is de relevante technologie nog in de kinderschoenen.


Zuid-Korea invoer ongeveer 1 biljoen won van rond het land, de Verenigde Staten, Japan en andere landen hebben geavanceerde technologie, maar ook gratis prijzen te verhogen, in dit geval, Zuid-Korea is in een zeer passieve positie. Om deze situatie te veranderen, voorgesteld de Zuid-Koreaanse Ministerie van industrie in januari vorig jaar, de titanium policyandquot voor de ontwikkeling van de industrie;. Volgens dit beleid voordat 2021 Nieuwengels krachtig titanium gebaseerde materialen, door de lokalisatie van de luchtvaart, medische componenten, sprong in de volgende de Verenigde Staten, Rusland, China en Japan na de wereldmacht voor industrie van vijfde grote titanium.


Op dit moment Noord Gyeongsang provincie geworden de basis van titanium industrie van Zuid-Korea, speelt een essentiële rol voor de ontwikkeling van titanium industrie van Zuid-Korea. Voornamelijk door middel van de Pohang ijzer in Kazachstan UKTMP bedrijf geïmporteerde titanium ingots en vervolgens producerenTitanium plaat, daarnaast produceerde ook een kleine hoeveelheidTitanium bars, titanium draaden andere producten.


Hoewel dit een relatief primitieve producten is, maar onder de steun van het relevante beleid, zullen bijdragen aan het algehele concurrentievermogen van de titanium-industrie in Zuid-korea. Vergeleken met het hoogwaardig titanium erts, de reserves van lage rang ertsen 20 keer zo hoog is, de prijs is slechts een van de vier, Zuid-Korea plannen van lage rang erts productie van titanium, door de ontwikkeling van de nieuwe technologie, de basisproductie materiaalkosten lager zal zijn dan in het buitenland van meer dan 50%.

Met het oog op dit doel, Zuid-Korea plannen om te investeren 81 miljard 800 miljoen gewonnen in 2021, waarvan de regering officiële 60 miljard 300 miljoen gewonnen, 21 miljard 500 miljoen gewonnen. Zuid-Koreaand #39; s ministerie van industrie door middel van nauwe samenwerking tussen industrie, zal een prioriteit voor de ontwikkeling van de vraag van de markt van het nieuwe veld zijn. Allereerst, zoetwater en zeewater warmtewisselaar onderdelen, elektriciteitscentrale turbineschoepen,medische titaanlegering implantaat tandenen andere gebieden van de vraag via andquot; opstapje brug projectandquot; om te bereiken lokalisatie, zal elk jaar 31,7 miljard gewonnen voordelen opleveren. Op de middellange en lange termijn, de bevoegde diensten zijn ook van plan om het high-end gebied van nationale defensie-luchtvaart en andere effectieve manieren door middel van technologische ontwikkeling, toepassing en praktijk, enz...[[JS_BodyEnd]]