+86-917-3373399 info@yunch.tech
Productcategorie
Neem contact met ons op

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Adres: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province, China

PC: 721.013

Tel: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Nieuws uit de sector
De experimenten-gebied zal geleidelijk vestigen octrooi navigatiesysteem
Dec 07, 2015

Vanaf dit jaar, zal het gebied van experimenten geleidelijk vestigen octrooi navigatiesysteem, de vorming van overheid, bedrijfsleven, ondernemingen en instellingen van de drie koppeling patent navigatie operatie mechanisme, de invoering van patent navigatie-ondersteuningsbeleiden patent navigatie technologie innovatie, organisatie van grote technology research, om speciale fondsen ter bevordering van onderzoek en ontwikkeling, om te verkennen van de vorming van de regering begeleiding te bevorderen , industrie samenwerking, zakelijke betrokkenheid bij de invoering van de opleiding, maken van titanium en titanium legering industrie talentenpool, bevordering van industriële upgraden.

Perfect systeem om vast te stellen van het recht om te zeggen

Open "Baoji nationale high-tech industriële basis bouw planning and development plan", "Baoji - China Titanium Valley" heeft een duidelijke positionering: het "Baoji - China Titanium Valley" industrie cluster maken een wereld beroemde, binnenlandse eersteklas, met verschillende kenmerken en concurrentievoordelen van de nieuwe high-tech industrie base. Als de industriële basis, "Baoji - China Titanium Valley schaal voordelen, niet alleen dat moet is een leider in de industrie, de industriële ontwikkeling van de piloot, over de ontwikkeling van de industrie heeft een belangrijke stem.

Om verder het verbeteren van de ontwikkeling van de industrie in de ontwikkeling van titanium in de toonaangevende mogelijkheid en het recht om te zeggen, ter bevordering van de industriële herstructurering en modernisering, om innovatie en ontwikkeling, dit jaar, de stad zal het versnellen van de bouw van nationale titanium producten kwaliteit toezicht en inspectie center. Op dit moment het testen centrum voorbereidende werk nadert voltooiing, bouw in de nabije toekomst zal beginnen.

·

toezicht en test center in 2016 zal de algehele functie, met de mogelijkheid om het verrichten van high-end testen diensten en nieuwe materiaal analyse en onderzoek, de jaarlijkse testen capaciteit van 30 meer dan een monster bereiken. Doordat het product testen, upgraden van technologie, procesontwerp en andere diensten, kan het oplossen van de problemen van kleine en micro-ondernemingen in het cluster, het industriële concurrentievermogen en product productie normen verbeteren en bevorderen de ontwikkeling en verfijning van industriële technologienormen.


[[JS_BodyEnd]]