+86-917-3373399 info@yunch.tech
Productcategorie
Neem contact met ons op

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Adres: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province, China

PC: 721.013

Tel: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Nieuws uit de sector
Titaandioxide afvalwater behandeling technologische innovatie zal de industrie te leiden naar een nieuw tijdperk
Dec 07, 2015

Verontreiniging is de productie van titaandioxide productieproces is de ontwikkeling van de industrie, hoe te kraken van dit probleem, heeft nu een belangrijke technologische doorbraak.


Verontreiniging is de productie van titaandioxide productieproces is de ontwikkeling van de industrie, hoe te kraken van dit probleem, heeft nu een belangrijke technologische doorbraak. Op de ochtend van 14 juni, de zegen van de nieuwe titaandioxide Co., Ltd. Ningbo titaandioxide zure afvalwater uitgebreid beheer van resource recycling project deskundige beoordeling zal worden gehouden in Ningbo Zhenhai betekent het project werkelijkheid gelanceerd, de productie-afvalwater recycling, om te bereiken voordelen voor het milieu, sociale uitkeringen en economische voordelen voor evenwicht. Volgens China's industriële milieubescherming association, vice voorzitter Chai Zheng en vertelde verslaggevers, titaandioxide wordt beschouwd als's werelds beste prestatie van witte verf, op grote schaal gebruikt in coatings, kunststoffen, drukinkt, cosmetica en andere industrieën, de consumptie van 24.8 ton van 1999 tot 243 ton in 2014, samengestelde groei op jaarbasis van meer dan 17%, veel meer dan het BBP.


National chemische industrie productiviteit promotie Center van titaandioxide tak, directeur van het center, de titaandioxide-industrie deskundigen groepsleider Bi Sheng verslaggevers, ik tussen de Kwomintang en de communistische partij van China vertelde heeft 57 titaandioxide productie bedrijven, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 3 miljoen ton, is's werelds grootste titaandioxide productie- en consumptiepatronen land, "productie-industrie wordt geconfronteerd met milieu test en procesemissies van de productie van grote hoeveelheden afval zwavelzuur , zure afvalwater, afval residuen en afval gas, verontreiniging is vrij ernstig. Het project geïnitieerd door het algemene gebruik van ondernemingen en overheid infrastructuurprojecten in het algemeen BOT modus, vermindering van de werkdruk van de onderneming, maar ook voor andere ondernemingen voor het verrichten van vergelijkbare projecten om ervaring te verstrekken ter referentie.


[[JS_BodyEnd]]