+86-917-3373399 info@yunch.tech
Productcategorie
Neem contact met ons op

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Adres: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province, China

PC: 721.013

Tel: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

E-mail: info@yunch.tech

Nieuws uit de sector
Titanium materialen In Marine Engineering
Dec 07, 2015

Of de ontwikkeling van mariene economie of de ontwikkeling van de moderne Marine, de noodzaak te ontwikkelen van een reeks van uitrusting van zeeschepen. Praktijk blijkt dat de geavanceerde uitrusting van zeeschepen, zowel diepzee productie-installaties voor olie en gas, of nucleaire onderzeeërs, duikboten en andere apparatuur, zijn betrokken bij titanium apparatuur, lichtgewicht, corrosieweerstand van titanium en titanium legering materialen kan voor de realisatie van de uitrusting van zeeschepen van hoog rendement, lange levensduur en hoge betrouwbaarheid een belangrijke bijdrage geleverd.

En de huidige tijd van de ontwikkeling van titanium in scheepswerktuigbouwkunde. China is een groot land van de wereld titanium-industrie, die een relatief volledige titanium-onderzoek heeft en ontwikkeling, productie en toepassing systeem, met grootschalige productiecapaciteit en vele toepassingen van de technische reserves, de ontwikkeling van marine engineering titanium, te versnellen is niet alleen noodzakelijk, maar ook haalbaar.

In vergelijking met staal, RVS, koper, aluminium en andere materialen, is titanium het meest opvallende kenmerk is de lage dichtheid, hoge sterkte, weerstand tegen corrosie, maar heeft ook de mogelijkheid van verzet naar zeewater erosie, niet magnetische, niet koud broosheid, hoge permeabiliteit, enzovoort, die makkelijk te vormen, gieten, lassen, zodat er een breed scala aan verschillende scheepswerktuigbouwkunde.

Titanium in de oceaan engineering iemands vaardigheden ten volle kunt weergeven maar er zijn enkele nadelen, en problemen die aandacht verdient. Scheepswerktuigbouwkunde is geconfronteerd met vele uitdagingen, vooral in vijf aspecten:

Eerst, in de productie van titanium materiaal.

Vanwege het hoge smeltpunt (1668), de hoge temperatuurbestendigheid vervorming en smalle warmtebehandeling temperatuur zone, is het moeilijk voor de productie van titanium materiaal, met name de groot formaat en hoge prestaties titanium materiaal. Het moet niet alleen de grote vacuüm smelten oven (vacuüm boog oven, electron beam koude haard oven en de noodzaak voor zware druk, verwerking van apparatuur (smeden machine, rollende machine, extrusie, enz.). Titanium productie eenheid producten investeringen is enorm, tot 30 ~ 40 miljoen / ton. Titanium materiële productiecapaciteit van apparatuur dan dezelfde specificaties van staal (1633,-16.00,-0.97%) is een aanzienlijke of meer apparatuur, en de uitvoer en apparatuur gebruik is slechts één van de tientallen, wat leidt tot hoge productiekosten.

Ten tweede, in het productontwerp.

Titanium buigende kracht en hoge bitsnelheid (0.9), hoge lassen sterkte coëfficiënt (boven 0.9), terwijl de elasticiteitsmodulus, warmte geleiding coëfficiënt en dempingscoëfficiënt zijn laag. Onder bepaalde voorwaarden, titanium spleet corrosie, galvanische corrosie en waterstofbrosheid Neem contact op met problemen. Als gevolg van de fysische, chemische en mechanische kenmerken van titanium moeten het ontwerp van titanium apparatuur nieuwe ontwerp codes en technische specificaties (zoals veiligheidsfactor, corrosie uitkering, brand preventiemaatregelen, structurele vorm, vorm van lassen, enz.). Titanium materiële dempingscoëfficiënt is klein (met uitzondering van TiNi vorm geheugen legering), in het gebruik van trillingen, de noodzaak maatregelen te treffen om te voorkomen dat trillingen. Titanium in het industriële gebied slechts een paar decennia van de geschiedenis, ontwerp ervaring is minder, veel problemen nog moeten worden onderzocht.

Ten derde, in productie.

Vanwege de lage elasticiteitsmodulus van titanium en koude verwerking rebound, lage thermische geleidbaarheid oppervlak gemakkelijk slijtage, krassen en andere kenmerken, al bepaalde moeilijkheden brengen aan de titanium onderdelen vormen, warmtebehandeling, verspanen en andere, volgroeide technologie moet lange tijd exploratie.

Ten vierde, in de toepassing.

Als gevolg van de hoge corrosiebestendigheid van titanium, kan titanium apparatuur voor de "permanente" of semi permanente apparatuur apparatuur beoordeling cyclus is erg lang, zodat het gebruik van eenheden van één of twee, engineering en technisch personeel van de drie generatie zijn moeilijk volledig begrijpen van de toepassing van een apparaat, niet maken een uitgebreide en objectieve evaluatie van titanium apparatuur.

Ten vijfde, bij de selectie van materiële concept.

De meeste mensen zijn nog steeds zeer moeilijk te doorbreken van de "prijs van titanium is te duur," de traagheid van denken. Onder de mogelijkheden van de beperkte investeringen, is het moeilijk te gebruiken dan de romp stalen duur 5 ~ 10 keer van titanium materiaal te vervangen staal of koper productie uitrusting van zeeschepen. Relatief gezien is de eenmalige investering van titanium apparatuur echt geweldig, dat de technologie en de economische voordelen van titanium apparatuur vooral rekenen op de volledige leven kosten om te reflecteren, die is vooral afhankelijk zijn van de voordelen op lange termijn te denken. Titanium materiaal om uit te breiden van de toepassing in de oceaan engineering, bij de beoordeling van het voordeel en het bevorderen van de universele eerbiediging een heleboel werk te doen.


[[JS_BodyEnd]]